Thursday, June 14, 2012

latest update (exam's over , love no more , KSSU)

muahahahhahaa :D sofa king happy lah exam dah habis !! tadi paper core math 3 . susah ? susah gak doh -_- berpeluh gak ah aku jawab . korang nak tau , 40% dari soalan tu kena pakai calculator . yang lain semua tulis , derive , differentiate , and pe jadah tah lagi . mana tak nya -_- tapi alhamdulillah Allah tolong dengan banyaknya tadi ;)

so far , exam ni boleh lah . boleh tahan lah . susah jugak lah . yang pasti , tak senang . especially paper chemistry 2 and physics 2 . bapak susah -_- jawab past year boleh je jawab , sekali bila keluar exam , ambik kau soalan putar gila punya -_- tensi aku jawab soalan tu . mechanics jangan cite ah . memang hancur punya . aku target , Chemistry 1 (repeat) boleh dapat A , Physics 1 (repeat) pun boleh dapat A , Physics 2 kalau aku dapat C pun kira gempak , Chemistry 2 kalau dapat C pun aku gempak , Mechanics dapat C pun bersyukur , Chemistry & Physics 3B kalau dapat A , alhamdulillah , Core Math 3 insyaallah boleh A :)

Now , budak2 pre-spain 4th batch dah mula pulang ke rumah masing2 utk cuti sem . sebulan je pun . yang aku ni haa , stuck kat sini sebab ada KSSU punya training . so , cuti sem aku dipendekkan jadi 2 minggu -_- memang tu pun waktu paling lama pernah aku cuti . haha . So , have a safe journey and see you next sem .


Love life ? haihzz entahlah . aku dah penat sebenarnya . aku dah cuba apa yang boleh , end up aku jugak yang rosak kan semua . suck en ? haihzz . aku still sayang syuu , but things didn't work out no matter what i did to fix it back . so , aku just move on je lah . aku back off sekarang . aku pun tak nak tambah masalah dia . biar lah dia concentrate study . aku pun nk concentrate ngan life aku . aku tak nak kacau hidup dia lah . kali ni , aku move on betul2 . no turning back .
Atleast , we have our own precious moments together . laugh , joy , tears , semua2 tu kitorg dah lalui . I'll never forget that moment . Take care Syuu ;)


KSSU ? haaaaaaaaaa !! aku join team basketball UniKL MSI untuk KSSU ni yang diadakan di MSI . MSI lah tuan rumah . KSSU tu apa ? KSSU tu inter-UniKL punya sukan . Ada macam2 sport ah . aku participate utk basketball je . Training tiap2 petang . Insyaallah boleh menang . Esok ada friendly ngan UiTM Penang . Boleh jumpa member2 kat sana en :D maybe aku tidur rumah ammar kot esok malam . dapat lepak lama sikit en .


So , tu je update aku setakat ni . Bye :) Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment