Friday, October 14, 2011

The reply post ! "I just Dont Give A Fuck"

hohhohohoho ..
lawak apa malam2 ni ? eh come on lah .. kau suruh aku move on , suruh aku cari pompuan lain la ape la , cari a better person la .. eh come on lah terr(sister) .. aku dah lupakan dah pun pasal kau .. aku dah delete fb kau , aku dah unfollow twitter kau , aku dah delete kau kat ym , skype , and segala benda yg berkaut , and aku dah pun delete number kau .. yg number tu susah ah nk delete sbb ada dlm otak en sbb da hafal .. eh come on lah .. sudahlah ngan drama kau tu .. HEY WAKE UP !! kau yg nk mcm ni , kau yg tikam belakang aku , kau yg tipu aku , kau yang nak cari jantan lain , and now kau sebok nk text aku lah ape lah .. and kau buat post pasal aku "TALK BAD" pasal kau .. hey , kau yg tunjukkan siapa kau yg sbenarnye and then kau nk ckp aku ckp buruk pasal kau la ? eh , belang kau org dah nmpk lah .. jgn nak salahkan aku .. eh come on lah jangan perasan aku stalk kau .. aku dah tak tau pape pun pasal kau skarang .. just go away lah terr . for a moment , aku dah lupa pasal kau , and then , BAM !! kau text aku blk .. wat te pak is dat ? haihzzz gadis .. aku dah lupakan dah pun pasal tu .. bengang tu still ada lah tapi SIKIT !! aku penat lah dowh .. serious penat pikir pasal kau .. tolong lah aku !! tolong chow dari hidup aku .. kau buang aku , pastu nk jilat balik lah ? kau nk ckp pasal privacy ? eh kau , aku hanya cerita pasal kita dekat kawan2 yg rapat dengan aku .. aku memang share hidup aku dengan org lain .. yang kau tu EGO TINGGI NAK MAMPUS !! kita hidup kat dunia ni bukan sorang2 .. haihzz manusia .. aku tak tau lah apa yg kau cerita pasal aku kat kawan2 kau .. insaf lah derr .. kau nk ckp kau matang sangat lah en ? haaa memang !! kau lah paling matang dalam alam semesta ni !! kau lah yang paling bagus , paling romantic , paling cantik , paling jelita !! eh , aku x nk lah buat post ni tp bila smpi aku x boleh tido pikir pasal benda ni , aku kena tulis gak ~_~ dahh lah terr , aku dah tak nak contact kau dah pun .. gi lah kau jauh2 ngan mat jambu kesayangan kau tu .. mintak halal je lah makan minum selama aku hidup ngan kau .. and aku dah halalkan semua benda yg aku bg kat kau .. fyi , aku dah jumpe balik roh aku yg hilang .. k chow .. assalamualaikum ..

No comments:

Post a Comment