Monday, June 6, 2011

A-level engineering spain , UniKL MSI , Kulim High Tech

Assalamualaikum warrahmatullahi wabaro'katuh :)
lama betul aku x tulis kat blog sniri :D
hahahah . punye syok bace blog org , blog sniri lupa nk post
dah sebulah lebih gak x post ni . hahaha . malas nk type snanye .
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~~~~~~~~~~ back to the tittle


Alhamdulillah ..
dengan berkat doa ibu bapa dan rakan2 , aku dapat jugak scholarship MARA ni :')
rasa nk nangis pun ada .. hahahah . laki pun boleh nangis tau . ingat pompuan je nangis pe ? ini izzat la , muka ganas tapi hati halus :D
maybe Allah ade perancangan sendiri kan ?
kenapa aku ckp mcm tu ? sbb .. ye lah . aku kan spm dpt 7A je . Mula2 , aku nk buat pharmacist kalau dpt straight , kalau x pun nk buat medic .. Allah pun bagi la aku 7A spm .. Wallahualam , mungkin Allah da tunjukkan jalan yg aku x sesuai dengan biology punya aliran kan . So , here I am , leading to engineering courses of A-level going to spain for my degree ..
mintak2 lah Allah permudahkan urusan aku dlm A-level ni utk fly ke spain .. memang cita2 aku utk fly ke overseas in further studies .. insyaallah kalau ade rezeki ade tu , ade lah kan :)



TAKUT !!! 
Kenapa aku ckp takut ? sbb , org cakap , A-level ni susah .. so , aku kne lah tukar way of study aku ni .. no more last minute study , no more sleeping in class , and the most important thing is , no more escaping any of my class . just concentrate on study .. thats my aim :) i hope i can achieve that
there's a lot of things i need to change actually ..
i hope i can perform well there . usaha + doa + berkat = insyaallah berjaya :)
so , thats all for now ..  malas nk type :D
see you there :))

8 comments:

  1. congrates bondol !
    strive hard oke ;)

    ReplyDelete
  2. ahaa,, itu yg dnamakan rzki,,
    hrgai n gnekannye sbaik mgkn,,
    bsepah org stret a tp xdpt mne pn,,
    so ko kne laa tol2 gne chnce ni ok,,
    jgn sia2kn,,
    xrmy yg dpt luck cm ko,,

    apapn,, gdluck!

    ReplyDelete
  3. i'm REALLY HAPPY for this man named Ahmad Danial Izzat!! :D

    ReplyDelete
  4. salam..bang, sbnrnye sy dpt spain gak..
    tp an, asal program ni skejap je..total 4 thun je kan? sbb sy ade research then terbaca lak spain engineering technical utk degree 3 thun? tu yg konpius uhh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam .. tak payah lah nak abang2 . geli pulak . haha :D
      k first , awk program apa ? under MARA punya A-level kan ? yang sy tengok la kan , korang punya A-level 1 tahun , then degree korang kat spain 3 tahun . yang tu sy tak tau kenapa . tu gi tanya orang MARA . kitorg yang sekarang batch 4 kat sini , A-level 2 tahun , degree 4 tahun . kalau 2 tahun pun dah tercirit , ni korang 1 tahun mau berak bersepah . haha .

      tapi en , kenapa appear anon ? cuba tunjuk muka sikit . macam cakap ngan dinding lak . haha . awk gi kat fb sy , senang sikit nk cite .
      http://www.facebook.com/adifbiko

      Delete
  5. haha..ok2..thanks

    ReplyDelete