Monday, June 6, 2011

A-level engineering spain , UniKL MSI , Kulim High Tech

Assalamualaikum warrahmatullahi wabaro'katuh :)
lama betul aku x tulis kat blog sniri :D
hahahah . punye syok bace blog org , blog sniri lupa nk post
dah sebulah lebih gak x post ni . hahaha . malas nk type snanye .
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~~~~~~~~~~ back to the tittle


Alhamdulillah ..
dengan berkat doa ibu bapa dan rakan2 , aku dapat jugak scholarship MARA ni :')
rasa nk nangis pun ada .. hahahah . laki pun boleh nangis tau . ingat pompuan je nangis pe ? ini izzat la , muka ganas tapi hati halus :D
maybe Allah ade perancangan sendiri kan ?
kenapa aku ckp mcm tu ? sbb .. ye lah . aku kan spm dpt 7A je . Mula2 , aku nk buat pharmacist kalau dpt straight , kalau x pun nk buat medic .. Allah pun bagi la aku 7A spm .. Wallahualam , mungkin Allah da tunjukkan jalan yg aku x sesuai dengan biology punya aliran kan . So , here I am , leading to engineering courses of A-level going to spain for my degree ..
mintak2 lah Allah permudahkan urusan aku dlm A-level ni utk fly ke spain .. memang cita2 aku utk fly ke overseas in further studies .. insyaallah kalau ade rezeki ade tu , ade lah kan :)



TAKUT !!! 
Kenapa aku ckp takut ? sbb , org cakap , A-level ni susah .. so , aku kne lah tukar way of study aku ni .. no more last minute study , no more sleeping in class , and the most important thing is , no more escaping any of my class . just concentrate on study .. thats my aim :) i hope i can achieve that
there's a lot of things i need to change actually ..
i hope i can perform well there . usaha + doa + berkat = insyaallah berjaya :)
so , thats all for now ..  malas nk type :D
see you there :))