Sunday, February 22, 2009

The worst 22nd February !!

OMFG !!!

sumpah sedih tahap giler babi
kimak arh ..
buat first time kali nye aku sambut birthday aku kat tempat org and just beberapa org je wish kat aku kat sini
wtf ..
sedih tahap cibai weyh
da ah x dpt pape en ...
dengan skolah yg memenat kan ...
dengan rindu ngan sume org ...
ngan batuk+selsema ...
mcm FUCK !!!
aku rindu phone aku !!!
aku rindu FIEKA !!!

sial la ...
insyaallah aku akan on every monday to thursday 3 pm ...
tu pun kalau x bz sbb prep en ...
hehe
so korang ...
aku rindu korang dowh ..
aku rindu semua org especially RONGGENG
seriously i need u guys ...
chow
nanti kalau aku ade mase panjang aku story2 ape aku buat kat sini
bye
assalamualaikum


p/s:aku x smoking sepanjang aku ade kat SAMURA ... hehe

No comments:

Post a Comment