Sunday, February 1, 2009

Soalan Maut !!

owhh .. pagi tadi set alarm ... bunyik tp x bangun .. suxx tul ~_~
pastu mama kejut kn .. gi skola ah cam biase ..
gi smpi kul 9.30 je sbb ade medical check up kat damai .. i'm clean :D .. nasib baik .. huhu .. td gi skola pun sbb just nk mintak cop je .. pastu masuk kelas 2 period ngan perhimpunan yg boring giler babi tahap babi boleh ckp bahase german .. wtf ?
owh ... td en .. gi umah def , mama saje nk borak2 ngan mak def .. borak ah
ckp psl asrama sume .. borak2 ah .. aku un menyampuk gak ah
haaa .. td dlm kete en .. ckp ngan bapak aku psl xray aku ah .. pastu tetibe bapak aku tanye "awk isap rokok ke bang ?" .. aku pun mcm , terkejut gler en .. pastu aku ngaku je ah aku isap .. da lame da .. pastu bapak aku cam cool je tanye en .. aku un cool je ah jwp .. bapak aku ok je aku tgk .. aku ckp ah memang aku isap rokok sume , tp aku da stop .. bleyh la lame gak .. isap un skit2 je ..
aku ckp kat bapak aku .. shisha best .. die gelak je .. haha ... on ah tu .. aku ade lesen ah nk shisha .. haha
best btl ... nasib baik mood die ok .. buat nye mood die nk mengamuk tyme die tanye , mampus aku kne pijak .. hampeh woo ... aku pernah kne pijak .. kenangan terindah .. haha
lepas nie boleh shisha dah :D

2 comments: